Αρχική Σελίδα

Henan Interbath Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Τα καλώδια Huanghe ίδρυσαν το 1980 το s, που απονεμήθηκε συνεχώς ως εθνική ποιότητα που το αξιόπιστο εργοστάσιο από το 1980-1990 ως κοινό απόθεμα το 1996.

 

Απονεμημένες ως διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας και επιχείρηση Αντιαεροπορικού Πυροβολικού από το 1996-2006 38 πωλήσεις διακλαδίζονται στη henan επαρχία το 2012.

 

Το Successiverly συνεργάστηκε με την ομάδα τρόπων της Κίνας Raily, γραφείο ηλεκτρικής δύναμης από το 2012-2015 με κάθε συνολικές ετήσια πωλήσεις 15000000USD ετών.

 

Το υποκατάστημα της Co. καλωδίων Huanghe Cabels Henan Interbath, ΕΠΕ που ιδρύθηκε το 2016 να εστιάσει στις διεθνείς αγορές .successiverly συνεργάστηκε με BPDB, DPDC του Μπανγκλαντές, BPC πλέγμα της Μποτσουάνα, Σιγκαπούρη και ούτω καθεξής.

 

Ομάδα καλωδίων Huanghe (καλώδιο Henan Interbath) πάντα στο δρόμο στην αποστολή.

 

Μετάβαση ........

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένος
Το εργοστάσιο καλωδίων Huanghe Xinxiang ιδρύθηκε ως κύρια κράτος επιχείρηση το 1980.

Δοκιμές και δυσκολία
Το καλώδιο & το καλώδιο Huanghe απονεμήθηκαν ως «εθνικά ποιοτικά αξιόπιστα προϊόντα» από το έτος 1980 ως 1996.

Μεταρρύθμιση και καινοτομία
Το εργοστάσιο καλωδίων Huanghe Xinxiang αναδομήθηκε ως κοινή επιχείρηση αποθεμάτων και έγινε επίσημα καλώδιο Xinxiang Huanghe & Co. ΕΠΕ καλωδίων το 1996.

Κράτηση τολμηρός
Σαν έναν από το βασικό κατασκευαστή καλωδίων & καλωδίων και το μέλος του καλωδίου επαρχιών Henan & του καλωδίου Xinxiang Huanghe ένωσης βιομηχανίας καλωδίων & της Co. καλωδίων, το ΕΠΕ εκτιμήθηκε ως «κινεζικό διάσημο εμπορικό σήμα» και «επιχείρηση βαθμού Αντιαεροπορικού Πυροβολικού πιστωτική» διαδοχικά από το έτος 1996 ως 2006.

Αύξηση και επέκταση
Καλώδιο Huanghe Xinxiang & Co. καλωδίων, ΕΠΕ που βρίσκεται μια δωδεκάδα από τις επιχειρήσεις κλάδων στις διαφορετικές πόλεις China από το έτος 2006 ως 2012. Στο έτος μάρκετινγκ Zhengzhou καλωδίων & καλωδίων Huanghe του 2012 η εταιρία ιδρύθηκε επίσης.

Μεγαλύτερη ευημερία
Από το έτος 2013 ως το 2015 είχαμε συνεργαστεί διαδοχικά με την ομάδα σιδηροδρόμων της Κίνας, τη ράγα γραφείων ηλεκτρικής δύναμης και υψηλής ταχύτητας και άλλα προγράμματα μεγάλων κλιμάκων. Κάθε χρόνο οι συνολικές ετήσια πωλήσεις ήταν παραπάνω από US$ 500.000.000. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι το καλώδιο Xinxiang Huanghe & η Co. καλωδίων, ΕΠΕ μετονομάστηκαν επίσημα το καλώδιο Henan Huanghe & Co. καλωδίων, ΕΠΕ το 2015.

Πρόοδος με τους χρόνους
Προκειμένου να συμβαδιστεί με τη Co. καλωδίων χρονικού Henan Interbath, ΕΠΕ, ένα άλλο υποκατάστημα της ομάδας καλωδίων Huanghe ιδρύθηκε στις 2 Ιουνίου 2016. Αξίζει ότι τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Κένυα, τη Νιγηρία, το Ντουμπάι, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία κ.λπ. με τη κορυφαία ποιότητα και τη λογική τιμή.

Νέο κεφάλαιο
Το «καλώδιο Huanghe» ακόμα επιμένει στην ποιότητα πρώτα, υπηρεσία για να ικανοποιήσει πρώτα κάθε πελάτη στο νέο έτος. Να αναμείνει με ενδιαφέρον τη συνεργασία σας στο κοντινό μέλλον.

Κίνα Henan Interbath Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HUANGHE

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400

Ετήσιες πωλήσεις : 60000000-70000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1980

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Henan Interbath Cable Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Henan Interbath Cable Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Henan Interbath Cable Co.,Ltd Πιστοποιήσεις